Quiche cu ton si masline verzi

Viata cotidiana se desfasoara cu o viteza uluitoare. Nu mai avem timpul de care dispuneau bunicile naostre pentru a gati. Aceasta reteta se potriveste perfect cu acest ritm, in 40 de minute puteti simti  imbinarea perfecta dintre gustul pestelui si cel al maslinelor. Iar prepararea efectiva nu depaseste 10 minute.

Ingrediente pentru quiche cu ton si masline

1 foaie patiserie
1 cutie ton in suc propriu
1/2 borcan de masline verzi, fara samburi
3 oua
20 cl smantana de gatit
1 varf cutit sare
1 varf cutit piper
1 varf cutit nucsoara
100 gr cascaval ras

Cum se face quiche cu ton si masline

Intr-o tava de tarta tapetata cu hartie de copt se pune foaia de patiserie.

Tonul se amesteca cu maslinele si se pun peste foaia de patiserie.

Ouale se amesteca cu smantana, sarea, piperul si nucsoara. Amestecul se toarna peste ton si masline. Deasupra se presara cascavalul ras.

Se pune la copt in cuptorul in prealabil incalzit la 240 grade, timp de 30 minute.

Tips!! Daca doriti un gust mai puternic de peste inlocuiti tonul cu sardine.