Autentificare

Înregistrare

Rulouri de cod

Rulouri de cod

Cum se face rulouri de cod

Fileurile de cod proaspat, se vor asezona cu sare, piper pe ambele parti, apoi se vor face rulouri, se vor lega cu ata sau infipte scobitori, puse la fiert intr-o olita cu apa clocotita ( atat cat vor fi acoperite ) cu un praf de sare, foaie de dafin, boabele de piper si zeama de lamaie ( 50 ml ), cca 5-10 minute.

Intre timp se va pune intr-o tigaie de teflon untul la incalzit, zeama de lamaie, vinul alb, un praf de sare, caperele murate, lasand sa dea intr-un clocot- doua, pana se va forma un sos fin de unt.

Rulourile de cod se vor scoate usor cu o paleta cu gauri din apa clocotita pe un platou si servite individual pe farfuri intinse cu sos de unt.

Patunjelul verde tocat fin se va imprastia peste rulouri, pentru decor aptisant.

POFTA BUNA !!!