Rulouri de vitel cu sos de iaurt

Daca vreti sa faceti usor un fel de mancare care poate impresiona musafirii va recomandam aceste rulouri de vitel. Au un gust extraordinar si, in plus, sunt si sanatoase. Toata lumea le va aprecia.

Ingrediente pentru rulouri de vitel cu sos de iaurt

500 gr vrabioara vitel
200 grame iaurt
1 lingurita cimbru uscat
100 grame unt
2-3 fire usturoi verde
1 legatura marar sare,piper.

Cum se face ruloul de vitel cu sos de iaurt

Curatati vrabioara de pielite si tendoane, spalati-o si stergeti-o bine de apa. Taiati-o in felii subtiri, presarati-o cu sare si piper si bateti-o cu ciocanul de snitele.

Tocati cat mai marunt usturoiul si mararul, apoi amestecati-le cu untul inmuiat. Intindeti amestecul obtinut pe feliile de carne si rulati-le.

 

 

Prindeti rulourile cu scobitori si prajiti-le in unt pana cand se patrund si se rumenesc bine pe toate partile.

 

 

Pentru sos: amestecati iaurtul cu putin usutoi zdrobit, semintele de cimbru , sare si piper.

 

!Tips:Serviti rulourile cu sosul de iaurt .