Ingrediente:
1/2 kg andive,
1 ceapa,
2 linguri suc de lamaie,
sare, ulei
Mod de preparare:
Andivele se curata si se taie rondele, ceapa se taie feliute subtiri, se adauga sarea, uleiul, sucul de lamaie si se amesteca.
Ingrediente:
1/2 kg andive,
1 ceapa,
2 linguri suc de lamaie,
sare, ulei
Mod de preparare:
Andivele se curata si se taie rondele, ceapa se taie feliute subtiri, se adauga sarea, uleiul, sucul de lamaie si se amesteca.
Vrei să știi cum să păstrezi ardeii copți pentru iarnă?...
Această rețetă este cumva alternativa mai ușoară și poate mai...
Sună complicat? Nu este deloc. Și de ce să mâncăm...
Anatomia unui burrito este simplă. Avem nevoie de o lipie,...
Shakshuka este o mancare foarte versatilă. Dacă ai o tigaie,...
Vrei să știi cum să păstrezi ardeii copți pentru iarnă?...
Dieta de toamnă. Dacă vrei să slăbești, astăzi îți explicăm...
Vrei să afli care sunt cele mai sănătoase gustări pentru...
Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă, de fapt, dacă bei...
© 2024 Gastropedia - retete culinare minunate. Retete traditionale, retete internationale, deserturi si recomandari de meniuri. Toate drepturile rezervate.