Salata de ciuperci cu gogosari

Din cand in cand simtim nevoia, mai ales iarna, cand mancarurile sunt mai grele si digestia mai dificila, sa mancam o salata. Insa nu una clasica, cu frunze verzi, ci cu muraturi. Va propunem o salata cu gogosari murati, un deliciu!

Ingrediente pentru salata de ciuperci cu gogosari

300 g ciuperci
300 g gogosari in otet,
50 g usturoi (o capatana),
2 linguri smantana,

Cum se face salata de ciuperci cu gogosari

Se fierb ciupercile 10 minute, dupa ce le-am curatat.

Intre timp, taiem gogosarii fasii subtiri.

Scoatem ciupercile, le scurgem si le taiem marunt.

Nu mai ramane decat de facut mujdeiul de usturoi. Curatam usturoiul si il pisam. Apoi il frecam cu smantana.

Punem toate ingredientele impreuna si adaugam sare.

Pentru cei carora le plac retetele mai picante, se mai poate adauga o lingura de mustar, nu se pune insa piper.

Sursa foto