Salata de fructe de mare este minunata la gust, crocanta si hranitoare. Va propunem o varianta cu mazare, fasole verde si creveti. Toate bunatatile si-au dat mana aici.
Ingrediente pentru salata de creveti cu rucola
400 g paste(penne),
1 mana de frunze de rucola,
20 creveti decorticati,
100 g fasole verde (conserva sau congelata),
200 g mazare(congelata sau conserva), sos vinegreta (ulei, otet, sare, piper),
Cum se face salata de creveti cu rucola
1. Crevetii se pun la fiert in apa cu sare, pentru 8-10 minute.
2.Se pun la fiert in apa clocotita, mazarea si fasolea, se lasa 15-20 minute.
3. Se pun la fiert pastele in apa cu putina sare, respectand indicatiile de fierbere inscrise pe ambalaj.
Cand toate ingredientele de mai sus s-au fiert, se scurg si se tin sub jet de apa rece, pentru a le raci.
Se pun toate intr-un bol, se adauga vinegreta, se amesteca.
Pe fiecare farfurie se aseaza cateva frunze de rucola, se adauga salata de mai sus si serveste.
Video
un alt mod de a face creveti cu fasole verde este impreuna, la cuptor. Apoi puteti sa mai adaugati, pe langa, si alte ingrediente, cum ar fi rucola sau rosii.