Vara o salata de paste merge ca unsa. Renunti la sosurile grele, adaugi peste si in cateva minute ai o cina perfecta.
Ingrediente pentru salata de paste
200 g paste(tip cochilie/scoica),
4-5 bucati somon fume,
2 avocado,
1/2 lamaie,
2-3 linguri otet,
7-8 linguri ulei masline,
1 lingura marar tocat,
sare, piper,
Cum se face salata de paste
Pastele se fierb in apa cu sare, respectand timpul de fierbe indicat pe ambalaj, se racesc sub jet de apa rece.
Se face sosul din: ulei, otet, sare, piper, marar, zeama de lamaie
Intr-un vas se adauga pastele, somonul taiat bucatele potrivite, avocado taiate bucati si sosul.
Se amesteca totul bine si se serveste imediat.
Video
Daca nu vrei sa simti in paste bucatile de avocado, atunci le poti pune in sos. Iar pestele poate sa fie inlocuit si de bacon, desi nu este cea mai sanatoasa alegere. Urmareste video de mai jos pentru a vedea cum poti face sosul cu avocado.