Salata de pui pe tortilla

Salata de pui in tortillia

Cum se face salata de pui pe tortilla

Pieptul de pui dezosat  se va fierbe in apa rece cu un praf de sare, apoi scos la racit intr-o strcuratoare.

Intr-un bol incapator se va pune avocado taiat cubulete mici, sucul de lamaie, ardeiul gras taiat fasii subtiri, ceapa rosie taiata julien ( frecata cu un praf de sare, ptr a se indulci ), pieptul de pui taiat in fasii subtiri, arpagicul taiat rondele, branza cedar razuita pe razatoarea mare, porumbul fiert,  smantana, amestecandu-se totul usor cu o spatula.

Pe fiecare tortilla se va pune cate o frunza de salata verde, urmand a se intinde cate un strat subtire din salata obtinuta, rulate usor si taiate capetele, apoi puse intr-un cos de hartie special ( ca la shaorma ), apoi servite.

Salata de pui pe tortilla se poate servi rece sau la temperatura camerei.

POFTA BUNA !!!