Ingrediente:
frunze de rucola,
1 ceapa rosie,
1-2 rosii,
sare, ulei, otet balsamic,
Mod de preparare:
Peste frunzele de rucola se pune ceapa taiata solzisori si rosiile taiate se adauga sare, ulei, otet balsamic.
Ingrediente:
frunze de rucola,
1 ceapa rosie,
1-2 rosii,
sare, ulei, otet balsamic,
Mod de preparare:
Peste frunzele de rucola se pune ceapa taiata solzisori si rosiile taiate se adauga sare, ulei, otet balsamic.
Sfântul Ioan Valahul. Sărbătoare cu cruce neagră în calendarul ortodox....
Această rețetă este cumva alternativa mai ușoară și poate mai...
Sună complicat? Nu este deloc. Și de ce să mâncăm...
Anatomia unui burrito este simplă. Avem nevoie de o lipie,...
Shakshuka este o mancare foarte versatilă. Dacă ai o tigaie,...
Sfântul Ioan Valahul. Sărbătoare cu cruce neagră în calendarul ortodox....
Prima masă a zilei este una foarte importantă, conform specialiștilor...
Ai încercat vreodată să consumi apă cu măr și scorțișoară?...
Astăzi îți explicăm cum faci o supă gata în 15...
© 2022 Gastropedia - retete culinare minunate. Retete traditionale, retete internationale, deserturi si recomandari de meniuri. Toate drepturile rezervate.
Cât de mult îți place?
0 People au dat o notă
Rating mediu
(0 / 5)