Salata exotica cu pui afumat si ananas

Salata de pui afumat si ananas

Cum se face salata exotica cu pui afumat si ananas

Ananasul proaspat se va curata mai intai de frunze, apoi vom decupa mijlocul si il vom taia in cuburi, pe un blat de lucru ( zeama rezultata se va pune in bolul in care se va pregati salata ) si puse intr-un bol incapator si larg la gura.

Pieptul de pui afumat se va taia in cubulete si adaugate in bol.

Salata se va asezona cu sare, piper, maioneza, zeama de lamaie, amestecandu-se usor cu o spatula.

Bolul cu salata se va da la rece in frigider pentru  30 minute,  inainte de servire ( va fi mult mai gustoasa rece ).

Salata exotica cu pui si ananas se va putea servi  ca aperitiv pusa in coaja de ananas taiata in doua jumatati, drept gustare pe paine prajita sau intr-o lipie libaneza, dand aspectul unei shaorme. Orice varianta o sa alegeti, gustul ei va fi minunat!

POFTA BUNA!!