Snitel de pui cu parmezan

Avem un truc pentru voi pentru a obtine o coaja si mai buna la clasicul snitel de pui. Pe langa faina adaugati si pesmet si parmezan. Va iesi un snitel cu coaja groasa si delicioasa.

Ingrediente pentru snitel de pui cu parmezan

4 bucati piept de pui,
2 oua,
1 ceasca faina,
1 cana de parmezan ras,
1 ceasca pesmet,
sare, piper, ulei,

Cum se face snitelul de pui cu parmezan

Parmezanul se amesteca cu pesmetul.

Pieptul de pui se trece prin faina, apoi prin oul batut cu sare si piper, apoi prin amestecul de pesmet si parmezan.

Se prajesc in ulei incins, pe ambele parti, cam 3 minute pe fiecare parte.

Se scot pe hartie absorbanta.

Trucuri si idei

Daca amestecul de ou nu va ajunge puteti sa mai adaugati un pic de lapte in el

Snitelul este mai bun daca bateti inainte carnea de pui. Ca sa nu sara in toate partile puneti acoperiti inainte carnea cu o folie transparenta.

Video

Stiati ca puteti sa mai adaugati ierburi in snitelul vostru pentru a-l face mai savuros? In video de mai jos se pune patrunjel.

Sursa foto