Sos de mustar cu smantana

Ai nevoie de un sos care sa se potriveasca foarte bine cu mancaruri reci? De exemplu cand faci oua umplute. Sau poate ca vrei langa o friptura rece care fara sos ar fi cam inecacioasa. Atunci avem o solutie foarte simpla pentru tine, din numai 2 ingrediente.

Ingrediente pentru sos de mustar cu smantana

200 g smantana,
1 lingura mustar,
sare, piper,

Cum se face sosul de mustar cu smantana

Se amesteca toate ingredientele bine. Dupa gust, mai puteti adauga la acest sos de baza oregano, marar tocat marunt sau chimen.

Se pastreaza in frigider intr-un borcan cu capac si se serveste rece.

 

Borcanele din sticla cu capac sunt perfecte pentru a depozita sosurile in frigider. In acest fel te asiguri ca gustul lor nu se altereaza. Sunt usor de pus pe usa frigiderului si au un pret foarte bun. Le puteti comanda pe emag.ro aici.

Video

Puteti face acest sos si cu smantana lichida si ca gusturile sa se intrepatrunda mai bine sa puneti intreaga compozitie pe foc pentru cateva secunde, ca in video de mai jos.

Sursa foto