Sufleu de carne cu piure de cartofi

sufleu de cartofi cu carne

Mereu, cand se gateste  o mancare pentru familie, se va tine cont de afectiunile de sanatate al membrilor, de aceea se vor folosi ingrediente sanatoase si totodata  accesibile.

Vom face un sufleu de carne, o mancare dietetica, care  desigur va fi pe placul celor cu afectiuni gastrointestinale, mereu in cautare de astfel de retete dietetice.

Ingrediente sufleu de carne cu piure de cartofi

300-400 g carne pasare fara piele ( piept de pui, pulpe fara os )/ vitel

4 oua

3 linguri gris ( important pentru a lega sufleul )

50 g unt

2 morcovi mici

150-180 ml apa ( ptr fiert grisul )

sare, piper ( optional )

Pentru piure de cartofi  ( servit alaturi de   sufleul de carne )

300 -400 g cartofi albi

100 ml lapte

20 g unt

sare ( dupa gust )