Sufleu de legume cu carnati

Sufleu de legume cu carnati

Mod de preparare sufleu de legume cu carnati

Painea se taie felii si se pune la inmuiat in lapte, 10 minute.

Rosiile se pun in apa fiarta, pentru a le inlatura cu usurinta pielita, si apoi le taiem felii. Cascavalul, dovleceii (eventual curatati de coaja dupa preferinte), cabanosii, se taie in felii.

Intr-o tava tapetata cu unt se aseaza un strat de paine inmuiata peste care se pune un rand de rosii feliate, sare, piper, cimbru, dupa care urmeaza un strat de cascaval, carnatii cabanosi si dovlceii. Se continua operatiunea pana se termina ingredientele. Ultimul strat pe care il pune, trebuie sa fie de rosii. Ouale se amesteca cu cascaval ras, sare, piper si se toarna totul peste rosii. Se mai pun bucatele de unt, deasupra si se da totul la cuptor pentru 45 minute.

Pofta buna!