Supa crema de morcovi si rosii este hranitoare si usor de preparat. Este exact ce ai visat intotdeauna, o supa care nu trebuie fiarta, doar se paseaza totul in blender. Serveste-o la pranz sau cina si adauga-i cateva crutoane.
Ingrediente pentru supa de morcovi si rosii
1 morcov intreg
2-3 rosii
1-2 tulpini de telina
1 bucata de varza cruda, de aproximativ 10 cm
1/2 ceapa rosie sau alba
1/2 catel de usturoi
sare si piper dupa gust
1 cana lapte de cocos
1/2 cana apa fierbinte
Cum se face supa de morcovi si rosii
Adauga ingredientele in blender in ordinea de mai sus si amesteca pana se omogenizeaza, timp de aproximativ 90 de secunde.
In cazul in care blenderul tau nu suporta lichide atat de fierbinti, fierbe apa in prealabil si raceste-o, iar la final poti incalzi supa crema inainte de servire.
De asemenea, marunteste pe cat de mult posibil alimentele mai dure, inainte de le introduce in blender.