Supă cremă de sparanghel

Tu mananci sparanghel? Daca ai face-o atunci ai intineri, ai avea o viata sexuala mai intensa, nu te-ai mai imbolnavi etc. In general tot corpul s-ar simti mai bine. Nu noi am spus-o, ci doctorii. Iti propunem o supa crema de spranghel in care s-au adunat toate deliciile bune pentru sanatate:

Ingrediente pentru supa crema de sparanghel

1 lingură ulei de măsline
1 buchet de sparanghel cu terminaţiile înlăturate
3 praz mare, partea albă, tocat
2 crenguţe de cimbru proaspăt, frunze
1 linguriţă coajă de lămâie, rasă
1/4 linguriţă de piper negru proaspăt măcinat
1/4 linguriţă de nucşoară
1/8 linguriţă de cuişoare
1/2 linguriţă sare
4 căni supă de legume sau pui
2 căni frunze de baby spanac
1/4 cană conţinut scăzut de grăsime iaurt simplu

Cum se face supa crema de sparanghel

Se încălzeşte uleiul într-o oală mare la foc mediu.Când acesta este cald, adăugaţi sparanghelul. Gătiţi 7 până la 10 minute, până când sparanghelul devine maro.

Se adaugă prazul, cimbru, coajă de lămâie, sare, piper şi cuişoare. Lăsaţi pe foc timp de 10 până la 15 minute, până când prazul se înmoaie.

Se adaugă supa şi se aduce la fierbere. Se reduce focul la cel mai mic şi se fierbe timp de 10 până la 15 minute.

Se adaugă spanacul şi se fierbe 2 minute.

Se adaugă iaurtul.

Utilizaţi un blender pentru a face legumele cremă.

Se serveşte imediat.

Sursa foto