Cum se fac paste tagliattele cu ciuperci si pui
Pastele tagliatele se vor pune la fiert conform instructiunilor de pe pachet, iar intre timp se vor pregati restul de ingrediente pentru a se castiga din timp, servindu-se odata cu pastele fierte.
In tigaia de teflon pregatita in prealabil cu uleiul incins, se va adauga pieptul de pui taiat in bucati potrivite, cat isi va schimba culoarea (devenind albicioase), ciupercile taiate feliute mici, amestecandu-se continuu cu o spatula.
Cand ingredientele calite s-au gatit, se va lasa focul moale, apoi se va adauga smantana de gatit amestecata cu parmezanul ras, lasand sa dea int-un clocot-doua, dupa care se vor pune pastele tagliattele, amestecandu-se cu sosul format, lasate cca 3-4 minute pe foc (pentru a se imbiba bine in sosul de smantana), apoi servite fierbinti in farfurii adanci.
La dorinta/gust/aspect apetisant, se poate adauga deasupra 2-3 linguri de parmezan ras.
POFTA BUNA !!!