Este o mancare simpla, cu foarte putine ingrediente, insa foarte gustoasa. Totul este fiert, asa ca este o mancare sanatoasa. Intalnim des aceasta combinatie, doar ca de aceasta data nu vom mai pune si o friptura alaturi.
Ingrediente pentru tocanita de ciuperci cu cartofi
500 g ciuperci,
500 g cartofi,
1 ceapa,
1 legatura de patrunjel,
sare, ulei, piper,
Cum se face tocanita de ciuperci cu cartofi
Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei.
Ciupercile se spala si se taie in bucati potrivite si se pun peste ceapa.
Se adauga verdeata tocata marunt, sare, piper. Se lasa sa fiarba inabusit pana scade apa lasata de ciuperci.
Se pun cartofii taiati de bucati mici cu putina apa . Se lasa sa fiarba pana se inmoaie totul.
Video
Daca nu te atrage asa de tare ideea de a le manca fierte, le poti face si la cuptor, ca sa aiba acel aspect caramelizat maroniu care ne place atat de tare. Urmareste video pentru a vedea cum se face.