Tocanita din ficatei, pipote si inimi de pui

mancare de inimi ficatei de pui

Si, pentru ca intotdeauna secretul unei retete reusite este modul de cum se face pregatirea ingredientelor inainte,   vom prezenta o reteta de  tocanita din maruntaie de pui, care sigur va fi dorita a se repeta in meniul familiei, doar daca,  se va respecta anumiti pasi  prezentati in reteta.

Ingrediente tocanita din ficatei, pipote si inimi de pui

500 g ficatei pasare

500 g pipote

500 g inimi pui

1 ceapa mare

300 g ciuperci champinion

1 capatina mica de usturoi

1 ardei kapia

3 rosii

2 lamai ( zeama, cu rol de a elimina gustul si mirosul de pasare)

1 lingura piper ( pentru maruntaiele de pui, pentru a elimina gustul specific de pasare )

1 lingurita chimen macinat ( ptr tocanita )

1 lingurita paprika

sare, piper macinat ( condimentat tocanita )