Tort festiv Lakri

Ingrediente:
3 blaturi subtiri cumparate de la market,
1 compot ananas,
1 cutie(500 g) finneti,
1 banana,
1 portocala,
500 g nuci pisate marunt,
1 cutie Hulala de frisca 1L,

Mod de preparare:
Se ia un blat si se insiropeaza cu zeama de la compotul de ananas, se unge blatul cu ciocolata dupa care se presara putin din miezul de nuca, se pun fructele taiate marunt dupa care se aplica cateva linguri de frisca si se niveleaza usor. Luam inca o parte de blat, o insiropam, o ungem cu ciocolata, presaram nuca, punem fructele si frisca si in final aplicam ultima parte din blat care se va orna la randul ei la fel ca celelalte numai ca frisca se va pune intr-un strat mai gros incat sa acopere tot tortul de sus pana jos. La final se va presara ciocolata amaruie rasa sau bombonele mici colorate. Va doresc spor la munca si pofta buna. Astept parerile voastre.