Am sa incerc, prin descriere, sa va transmit cat de bune sunt aceste aperitive. Arata destul de asemanator cu bomboanele Rafaello, doar ca in loc sa fie acoperite cu nuca de cocos sunt acoperite cu cascaval, cu boia, verdeturi, seminte de mac sau cu ce mai doriti dumneavoastra.
Si, un pic uimitor, au gust destul de pregnant de usturoi. Ceea ce este bine, intrucat branza de vaci are tendinta de a fi destul de fada. Insa daca nu iti place usturoiul poti renunta la el, si, eventual sa pui mustar, ca sa le dai un gust iesit din comun. Dar cred ca ar merge foarte bine si cu ceapa verde sau sunca tocata foarte marunt.
Arata foarte bine pe o masa de sarbatoare.
Ingrediente pentru bulgarasi din branza
500 gr branza de vaci
250 gr de cascaval
2 catei de usturoi
1 galbenus
ulei
sare
Cât de mult îți place?
1 People au dat o notă
Rating mediu
(5 / 5)