Ai vrea sa obtii intotdeauna o crusta crocanta la cartofii facuti la cuptor? Asta fara sa se arda, desigur. Ei bine, exista un mic truc care iti poate oferi asta. Plus o savoare mai pronuntata.
Ingrediente pentru cartofi la cuptor cu crusta
5-6 cartofi,
4 linguri ulei de masline,
2 linguri faina,
sare, piper, usturoi pudra, paprica, patrunjel uscat
Cum se fac cartofii la cuptor cu crusta
Intr-un bol se adauga uleiul, faina, mirodeniile si se amesteca bine.
Peste se adauga cartofii curatati si taiati in sferturi. Se amesteca totul bine, cu mainile pana se acopera cartofii pe toate partile cu sos.
Se pun apoi pe o tava acoperita cu hartie de copt si se dau la cuptor la 190°, pentru 30 minute. Se intorc o data dupa 15 minute.
Se pot servi cu un sos de mustar cu smantana.
Sau cu un sos de rosii cu usturoi, care este si de post.
Cât de mult îți place?
0 People au dat o notă
Rating mediu
(0 / 5)