O prajitura care imbina o crema fina, pufoasa si un blat cu gust de caramel “krantz” ? Daca mai are si toping de caramel….Nu poate sa fie decat delicioasa! Desi poate sa para grea de facut la o prima vedere, dupa ce o facem prima oara o sa vedem ca nu este o prajitura foarte complicata, iar gustul ei dulce-amarui, merita tot efortul. In plus, se poate manca mai multe zile si va fi la fel de proaspata si de gustoasa, o alegere potrivita pentru o masa festiva sau un desert pentru weekend.
Ingrediente cheesecake cu caramel
Pentru blat
500 g de biscuiti
5 linguri de unt topit
2 linguri de zahar brun auriu (ambalat)
Crema
4 pachete de crema de branza de vaci (250g), la temperatura camerei
1 cana de zahar brun
2 linguri de unt topite
5 oua mari
1 lingurita extract de vanilie
Topinng de caramel
1 1/2 cani de zahar
1/4 cana de apa
1/2 lingurita de suc proaspat de lamaie
150 g unt