Ciorba de vita cu bors si taietei de casa

ciorba de vita cu bors si taietei de casa

Mod de preparare ciorba de vita cu bors si taietei de casa

Punem carnea pe care am taiat-o cubulete la foc si o spumam. Aruncam prima apa si clatim bine oala si punem iar carnea la fiert. De fiecare data cand se mai face spuma, o indepartam cu paleta de spuma. Cand a ramas apa clara si carnea este aproape fiarta, adaugam legumele taiate marunt si sucul de rosii. Dupa ce lasam sa fiarba totul cca 20 de minute, adaugam si cartofii si taieteii de casa.

Intr-un vas separat vom fierbe borsul. Cand taieteii si cartofii s-au fiert, adaugam in ciorba borsul. Dam totul in foc, adaugam sare dupa gust si ciorba este gata.

Cand servim, adaugam in farfurie ceapa verde taiata marunt si patrunjel verde proaspat.

Va dorim, pofta buna!