Desert cu fructe si crema fina de mascarpone

Mascarpone cu fructe si lichior de cirese

Pentru a incheia o masa, uneori se foloseste un desert simplu, folosindu-se de multe ori  fructele, datorita dulcetii lor naturale, deosebite si racoritoare. Acestea pot fi lasate simple, doar in sucul lor natural, servite sub forma de salate, sau se pot servi  cu cate o crema fina/frisca etc…

Ingrediente desert cu fructe si crema fina de mascarpone  (ptr 4 persoane )

4 galbenusuri ou

4 linguri zahar tos pudra

250 g crema mascarpone ( atentie: sa fie cu data de ambalare  recenta, astfel va fi foarte moale, imposibil de folosit la creme, si deasemenea se va tine in frigider la rece inainte de folosire )

fructe la alegere:

1 mar verde

1 para

2 kiwi

1 banana

1/2 lamaie (zeama )

50 ml lichior de cirese de calitate

1 lingura miere de albine

frunze de menta proaspata ( ptr decor )

6 piscoturi

4 pahare mari cu picior