O masa cu iepure si legume este perfecta pentru sarbatori speciale sau in week-end-uri aglomerate.
Pentru o carne de iepure delicata exista un mic secret si anume : carnea de iepure care va urma a fi gatita trebuie tinuta in apa rece 12 ore sau 24 ore, acest lucru va face o diferenta intre textura carnii
Ingrediente mancare de iepure cu legume la cuptor
1 muschiulet de iepure/parti din pulpa etc..
2 morcovi
3 cepe
1 ardei gras
1 capatina usturoi
1 frunza dafin
1 crenguta rozmarin proaspat
2 frunze salvie
500 ml vin rosu
3 cani apa
100 ml ulei ( 1/2 ulei ptr calit legume si 1/2 pentru prajit carne iepure )
1 lingura sare faina ( ptr amestec tavalit carnea de iepure )
1 lingurita piper ( ptr tavalit carnea de iepure )
3 linguri faina ( ptr amestec tavalit carnea de iepure )
sare, piper