Ostropel din vrabioare de vitel

ostropel de vrabioara

Va place sa manancati  carne? Daca nu consumati un preparat pe baza de carne intr-o zi, va simtiti  parca, nesatui? Nu e chiar un comportament sanatos, mai ales in perioadele de canicula. Daca nu puteti si nu puteti altfel, macar incearcati  sa manancati  proteinele dintr-o carne mai putin grea. Iata o idee de un ostopel din carne de vitel in reteta prezentata.

Ingrediente ostropel din vrabioare de vitel ( ptr 2 persoane )

4 vrabioare de vitel cu os ( va da gust mai bun ostropelului )

1 ceapa

1 capatina usturoi

500 ml suc rosii

1 lingura pasta rosii

4-5 boabe piper negru

1 lingurita boia de ardei dulce

1/2 foaie dafin

50 ml ulei

100 g faina alba ( ptr tavalit vrabioarele de vitel )

patrunjel verde ( ptr decor )

sare, piper, un praf de cimbru uscat

Pentru garnitura

cartofii albi ( pentru piure )

orez basmati fiert etc..