Autentificare

Înregistrare

Peste cu ardei

Peste cu ardei

Cum se face peste cu ardei

Pestele spalat, se va adauga int-un vas in care se afla zeama de la cele 2 lamai, pentru cca 30 minute, inainte de a fi gatit ( va iesii

Separat intr-o cratita cu fund dublu ( sau o tigaie de teflon ), se va pune uleiul la incins, apoi la calit ardeiul gras taiat fasii mari ( amestecandu-se continuu ), usturoiul curatat si taiat feliute subtiri, rosiile cherry intregi, boiaua de ardei, sare si piper ( lasandu-se la calit, pana se vor inmuia legumele ).

Pestele care a stat in zeama de lamaie, se va adauga in cratita peste ingredientele gatite in prealabil, impreuna cu aceasta, apoi puse 4 pahare de apa si acoperita cratita cu un capac, lasandu-se sa fiarba la foc domol, pentru cca 30 minute ( pana se va forma un sos vascos, scazut ).

Pestele cu ardei, se va servi cald, ca tare cu paine proaspata sau cu o garnitura de orez, decorat cu patrunjel proaspat tocat.

POFTA BUNA !!!