Piept de pui cu legume si smantana

Pui cu legume si smantana

Vara….start pentru legume in farfurie, … dar sa fim seriosi, nu trebuie sa “exageram”. Le combinam cu carne, pentru a da savoare preparatelor.

Carnea de pui este cel mai des folosita in bucatarie, de aceea o putem gati si in functie de gustul celor din jur, familiei sau la o masa festiva, alaturi de legume gustoase si bine alese pentru orice moment, astfel ne vom bucura de masa.

Ingrediente piept de pui cu legume

1 piept de pui dezosat ( 350-400 g )

2 cepe rosii

500 g ciuperci proaspete

1/2 ardei gras verde

1/2 ardei  gras rosu

1 lingura boia ardei

200 g mozzarela rasa ( sau cascaval consistenta tare )

500 g smantana de gatit ( pentru a se evita sosul bechamel, sau dupa preferinte se poate folosi, ar fi mult mai gustos…optional  )

un praf de nucsoara

50 ml ulei vegetal

2 felii de sunca afumata

sare, piper