Vara….start pentru legume in farfurie, … dar sa fim seriosi, nu trebuie sa “exageram”. Le combinam cu carne, pentru a da savoare preparatelor.
Carnea de pui este cel mai des folosita in bucatarie, de aceea o putem gati si in functie de gustul celor din jur, familiei sau la o masa festiva, alaturi de legume gustoase si bine alese pentru orice moment, astfel ne vom bucura de masa.
Ingrediente piept de pui cu legume
1 piept de pui dezosat ( 350-400 g )
2 cepe rosii
500 g ciuperci proaspete
1/2 ardei gras verde
1/2 ardei gras rosu
1 lingura boia ardei
200 g mozzarela rasa ( sau cascaval consistenta tare )
500 g smantana de gatit ( pentru a se evita sosul bechamel, sau dupa preferinte se poate folosi, ar fi mult mai gustos…optional )
un praf de nucsoara
50 ml ulei vegetal
2 felii de sunca afumata
sare, piper
Cât de mult îți place?
2 People au dat o notă
Rating mediu
(5 / 5)