Prajitura cu morcovi este un desert pe care majoritatea oamenilor tind sa il faca doar in jurul Pastelui. Dar, sincer, prajitura cu morcovi este un desert atat de incredibil si sanatos, incat ar trebui sa ne bucuram de el pe tot parcursul anului.
Ingrediente prajitura cu morcov cu glazura de branza
250 g faina alba
250 g zahar tos pudra
3 cani morcov ras
4 oua
180 ml ulei vegetal
1 praf de copt
1 lingurita bicarbonat
1/2 lingurita praf scortisoara
1/2 lingurita ghimbir
un praf de nucsoara
un praf de sare
Pentru glazura cu branza:
200 g branza vaci /crema branza mascarpone etc..
50 g unt ( la temperatura camerei
200 g zahar tos pudra
1 esenta de vanilie
Cum se face glazura de branza
Intr-un vas sau blender se va mixa branza cu untul moale, zaharul tos pudra, esenta de vanile pentru cca 30 secunde-1 minut, obtinandu-se o crema branza untoasa.
Cât de mult îți place?
2 People au dat o notă
Rating mediu
(5 / 5)