Aceasta prajitura dupa ce ai gustat-o, nu mai ai cum sa o uiti. Avand un nume cu mare rezonanta istorica, aceasta ne aduce pe masa nu numai gustul desavarsit al combinatie de bezea, nuci si cacao ci si o fila de istorie. Ce sa mai… o prajitura pentru zile mari! 🙂
Ingrediente prajitura Regina Maria
Blat
5 oua
un praf de sare
5 linguri zahar
5 linguri faina
2 linguri ulei
Bezea
6 albusuri
6 linguri zahar
150 g nuci prajite si taiate
2 linguri faina
Crema
6 galbenusuri
10 linguri zahar
5 linguri lapte
2 linguri faina
2 linguri cacao
200 g unt (80-82% grasime si la temperatura camerei)
Sirop
80 ml apa
2 linguri zahar
1 lingura esenta de rom
Decor
30 g ciocolata alba/neagra
Cât de mult îți place?
4 People au dat o notă
Rating mediu
(3.8 / 5)