Pentru ca, carnea de pui se gateste cel mai usor, intotdeauna cautam retete simple, dar sa fie si gustoase in acelasi timp, iar uneori le inventam in bucatarie si din ” mers”…., incat nu se poate rezista sa nu mai ceri inca o portie.
Vom adauga la aceasta reteta de pui cu ciuperci, un sos dintr-un ingredient, cam “ciudat” pentru unele persoane, dar pregatit sub forma de piure dulce-picant, asteptarile vor fi pe masura…., cunoscutul dovleac de placinta ( cu acea culoare galben-portocaliu ).
Acest piure de dovleac dulce-picant, va da un aspect placut in farfurie, dar si un gust deosebit…., o farfurie in care ne asigura atat proteinele necesare si vitamine ( dovleacul dulce, avand multe proprietati curative, gatit in orice mod ).
Ingrediente pui cu ciuperci si piure de dovleac dulce-picant
6 pulpe pui potrivite
500 g ciuperci proaspete Champignon
2 felii mari dovleac placinta
2 lamai ( zeama )
2 catei usturoi
1 crenguta de cimbrisor ( ptr decor )
100 g smantana ( ptr decor )
ulei vegetal
un cub de unt
sare, piper
Cât de mult îți place?
1 People au dat o notă
Rating mediu
(5 / 5)