Chiar daca pare ca nu mai scapam de iarna, primavara se apropie cu pasi repezi, simtindu-i prezenta si pe tarabele din piata, cu trufandale…Nu putem trece mai departe fara sa cumparam macar o capatina de salata/spanac etc..
Vom face o salata din frunze proaspete de spanac, combinata cu proteine, in cazul acestei retete, se va folosi carne de vitel, fiind o carne rosie, sanatoasa pentru organismul nostru care in timpul iernii pierde o parte din vitamine, minerale etc..
Ingrediente salata din carne de vitel cu spanac proaspat/rucola
300 g carne vitel
300 g spanac proaspat ( frunze tinere )/rucola
1 ardei gras
1 ceapa rosie ( taiata solzisori si frecata cu un praf de sare inainte de folosire )
2 oua fierte tari
100 g mozzarela ( bulgare)
6 -8 rosii cherry
Pentru dressing
1/2 lamaie ( zeama )
2 linguri ulei masline
1 lingura mustar dulce
sare, piper macinat