Salata cu carne de vitel cu spanac proaspat/rucola

Salata cu spanac sau rucola cu cu vitel rosii cherry si mozarella

Chiar daca pare ca nu mai scapam de iarna, primavara se apropie cu pasi repezi, simtindu-i prezenta si pe tarabele din piata,  cu trufandale…Nu putem  trece mai departe fara sa cumparam  macar o capatina de salata/spanac etc..

Vom face o salata din frunze proaspete de spanac, combinata cu proteine, in cazul acestei retete, se va folosi carne de vitel,  fiind o carne rosie, sanatoasa pentru organismul nostru care in timpul iernii pierde o parte din vitamine, minerale etc..

Ingrediente salata din carne de  vitel cu spanac proaspat/rucola

300 g carne vitel

300 g spanac proaspat ( frunze tinere )/rucola

1 ardei gras

1 ceapa rosie ( taiata solzisori si frecata cu un praf de sare inainte de folosire )

2 oua fierte tari

100 g mozzarela ( bulgare)

6 -8 rosii cherry

Pentru dressing

1/2 lamaie ( zeama )

2 linguri ulei masline

1 lingura mustar dulce

sare, piper macinat