Salata de vara cu pui, oua de prepelita si sos de mustar

salata de vara cu pui, rosii si oua de prepelita

Am numit-o “Salata de vara”, pentru ca este genul de mancare care se poate manca foarte bine in zilele calduroase. Nu este nevoie sa te ” coci” in bucatarie, atunci cand o faci dar, este foarte hranitoare si plina de vitamine.

Ingrediente  salata de vara cu pui, oua de prepelita si sos de mustar

3 bucati de piept de pui, potrivite ca marime pregatite la gratar

6 linguri de paste fierte cu un pic de sare

14 oua de prepelita fierte tari, curatate de coaja

1/2 dintr-un broccoli potrivit, pe care l-am fiert 5 minute (pentru a ramane crocant)

50 g de rosii uscate sau 5 rosii cherry taiate in doua

100 g masline verzi fara samburi taiate marunt

1 buc ardei gras (taiat cubulete)

Pentru sos

3 linguri de mustar clasic

1 lingura de ulei de masline

zeama de la o lamaie

1 lingurita miere

sare dupa gust

Set de 6 spatule