Ce poate fi mai potrivit acum in aceasta perioada rece, cand sarbatorile de iarna ne bat la usa?..desigur un miros de mere coapte in casa, dar pentru a fi desertul si mai savuros vom face o tartina cu mere frantuzeasca, asemanator totului de mere.
Aceasta reteta de tartina cu mere se face foarte usor, fara prea mari complicatii, deci pana si pentru incepatoarele gospodine va fi foarte simplu, fara frica, doar curaj mult si totul va fi pe masura asteptarilor.
Ingrediente tartina cu mere frantuzeasca ( ptr tava cu diam de 20-22 cm )
6 -8 mere ionatane potrivite ca marime ( trebuiesc mere tari )
1 foaie aluat fraget ( din comert )
Pentru caramelizare mere
2 linguri apa
200 g zahar tos
100 g unt
4 linguri zeama de lamaie ( cu rol de a mentine caramelul fluid si nu cristale )/sirop din porumb
Cât de mult îți place?
1 People au dat o notă
Rating mediu
(5 / 5)