Tartine cu crema branza de vaci si rosii pentru mic dejun

tartine cu crema de branza si rosii

Cum se fac tartine cu crema  branza de vaci  si rosii pentru mic dejun

Crema de branza de vaci se va pune intr-un bol peste care se va adauga untul topit, un praf de sare ( pentru a-i imbogati gustul si a face o crema pufoasa, nu fada la gust ), amestecandu-se cu un tel.

Tigaie dimensiune mica 20 cm

Rosiile cherry,  se vor taia in cubulete pe un blat de lucru, transferate intr-un  bol,  peste care se va adauga: uleiul de masline, oregano uscat, praful de sare, piper macinat ( optinal, renuntat daca se va servii copiilor ), menta verde tocata fin, amestecandu-se usor cu o spatula.

Pe painea toast de secara/integrala  prajita la prajitorul de paine ( optional ),  se va intinde un strat subtire de branza crema de vaci, peste care se va pune  1 lingura din rosiile cherry pregatite in prealabil, apoi servite la mic dejun alaturi de alte preparate si de un ceai fierbinte de plante.

POFTA BUNA !!