3 sfaturi utile de la Sarah Maxwell, consultant de nutritie & fitness Nivea

Sarah Maxwell si-a creat in ultimii ani o adevarata cariera in domeniul consultantei pe nutritie si fitness. Dupa ce a practicat ea insasi atletism in adolescenta, Sarah a inceput sa lucreze pentru diferite companii din domeniu, dupa care a devenit instructor personal, antrenand si celebritati. Apare deseori in media, a publicat doua carti de fitness si de cativa ani reprezinta cu succes brandul Nivea.

Nivea Q10 Fit Club este un loc in care Sarah Maxwell ofera consultanta, iar colaborarile sale mai includ si Reebok, Tesco Healthy Living si Boots. Asadar, experienta o recomanda ca specialist in acest segment, insa Sarah recunoaste ca nu este adepta dietelor clasice, a dependentei de sport sau a abordarilor obsessive si agresive legate de sanatate si fitness.

Iata mai jos 3 dintre cele mai cunoscute sfaturi pe care Sarah le ofera tuturor celor care doresc sa slabeasca sau sa aiba un stil de viata sanatos:

1.    Smoothie in loc de mic-dejun!

Oricat de grabiti am fi, nu trebuie sa uitam de micul-dejun, sustine Sarah. Chiar daca suntem in intarziere sau nu avem ingredientele necesare unei gustari sanatoase, smoothie-urile ne pot scoate din incurcatura. Vitaminele, enzimele si antioxidantii din fructele folosite ne vor energiza pentru intreaga zi.

Smoothie cu fructe goji

2.    Reguli pentru masa de la serviciu!

Masa din timpul zilei vine la pachet cu numeroase capcane, mai ales cand in cladirea biroului tau exista si o cantina. Pentru a nu exagera, nu zabovi prea mult pe la vitrinele ademenitoare, ci alege-ti repede un singur fel principal, o salata fara prea mult dresing si o sticla de apa plata. Sarah Maxwell sustine ca e suficient pentru masa de pranz.

3.    Integreaza exercitiile fitness in rutina ta zilnica!

Ce inseamna asta? Da activitatilor zilnice un aer sportiv sau oficial. Corpul poate fi tonifiat, iar grasimile arse si altfel decat la sala de gimnastica. Fie ca dai cu aspiratorul, plimbi catelul in parc, gradinaresti sau mergi pe jos, toate aceste activitati, executate ceva mai intens, te pot ajuta sa te mentii in forma. Ca sa nu mai vorbim ca, in timp ce astepti sa se incalzeasca supa, cateva genuflexiuni sau fandari vor tine locul antrenamentului intens de la bicicleta eliptica.