Ce trebuie sa stii daca vrei sa cureti cu otet

Probabil ca ati auzit ca nu este nevoie intotdeauna sa dam atat de multi bani pe produse de curatat intrucat adesea se poate curata si folosind obisnuitul otet. Pentru a va fi mai usor sa il folositi apelati la un recipient cu dispozitiv de difuzare.

Cum functioneaza?
Otetul contine acid acetic care indeparteaza o mare parte dintre cele mai des intalnite bacterii. Il puteti folosi ca atare, nediluat. Este adevarat ca are o putere de a curata mai mica decat cea a produselor concepute special pentru asta, dar pe ele oricum le folosim in general diluate, asa ca diferentele nu sunt esentiale.

Mascarea mirosului
Este posibil ca multa lume sa nu poata suporta mirosul care ramane dupa ce curata cu otet. Acest miros poate sa fie insa mascat cu ajutorul uleiurilor esentiale. Cateva picaturi de ulei de lamaie pot sa fie exact ceea ce aveti nevoie.

Cand nu se poate folosi otetul
Nu este indicat sa il aplicati pe suprafete precum marmura, granitul sau alte roci din natura. In timp, acidul din otet va ataca piatra si suprafata va incepe sa arate urat.

Ce poti curata cu otet
Otetul este cu siguranta versatil si util. Se pot curata cu el geamurile, cada sau chiuveta, robinetii. Poti curata chiar si mancarea. Ai putea sa dai un spray peste fructe si legume inainte sa le cureti ca sa le mananci.