Cum decorezi ouăle de Paşte pentru copii


Poate că îţi place sărbătoarea de Paşte şi ţie, cu toate bunătăţile şi vremea frumoasă de care te bucuri în tihnă, în natură. Dar pentru copii sărbătoarea este cu adevărat spectaculoasă, cu toate tradiţiile care o înconjoară.

————————————————————————————————————

Recomandare pentru Paste de la Gastropedia

Pentru a obtine de fiecare data un ou perfect, exact asa cum iti doresti, Gastropedia iti recomanda sa folosesti un timer de oua. Poti cumpara acum produsul de la noi:

Timer pentru fiert oua

————————————————————————————————————

Şi pentru fericirea din ochii lor, şi pentru bucuria din sufletele noastre suntem în stare să ducem distracţia şi mai departe. Aşa că nu vom avea simple ouă vopsite, ci cele mai spectaculoase ouă vopsite. Uite câteva idei, pentru inspiraţie, dacă te bate şi pe tine gândul să faci ceva mai mult decât să pui ouăle în vopsea:

Ouă în dungi
Chiar sunt uşor de făcut. Doar presupune să adaugi, treptat, mai multă vopsea

Ouă de ciocolată
Ouă de ciocolată poţi cumpăra uşor, dar să ai un ou ce pare normal şi atunci când îl ciocneşti să dai peste ciocolată… asta da surpriză! Nu este simplu de făcut, dar merită.

Ouă pictate manual
Să uităm de metoda tradiţională de a avea ouă colorate şi să ne apucăm de pictat. Îi chemăm şi pe cei mici lângă noi şi suntem gata pentru ouă vesele.

, ,