Dieta cu supă, noua modă detox

Nu am să vă spun să mâncaţi supă de varză, cred că nimeni nu mai poate ascultă acest sfat decât dacă are 16 ani. Ci să mâncaţi supă în general, dacă vreţi să vă detoxifiati şi, cu această ocazie, să mai şi slăbiţi un pic.

Moda de a mânca numai supa atunci când vrei să slăbeşti a luat o mare amploare în vest şi companiile se îngrămădesc care mai de care să îţi ofere zilnic supe proaspete făcute din ingrediente bio. Şi dacă stăm să ne gândim nici nu sună rău: pentru că nu este o dietă care să te flămânzească, ci este una plină de nutrienţi. Ba, uneori, chiar cu ingrediente pe care noi nu ne-am fi gândit să le punem în supă, cum ar fi papaya.

Este o astfel de dietă bună?

Nu are de ce să fie rău să mănânci multă supa. Desigur, poate să fie un pic dificil, pentru că este recomandat să mănânci numai supa, nimic solid. Dar cu siguranţă nu flămânzeşti, pentru că nu este o dietă care să îţi interzică mâncarea.

Specialiştii sunt de părere că o astfel de cură de detoxifiere este mai bună decât cura cu sucuri de fructe, cum se practica până acum. Supa are mai mari şanse de a te face să te simţi satul decât un suc.

Cum să începi o astfel de dietă?

Poţi, desigur, să începi să găteşti.

Dar poţi şi să comanzi.

Ai putea comanda din meniul detox al Andreei Marin, Rawdia. El îţi oferă cure detox pentru trei zile. Partea bună este ca mâncarea îţi vine acasă, proaspăt făcută în ziua respectivă. Şi a fost gândit astfel încât să acopere 6 gustari pe zi. O zi costă 95 de lei.
Sau poţi încerca supa detox Rawdia, cu varză, dovlecel, linte, praz, ţelină, pătrunjel, bulgur, lămâie, ardei iute

Supă detox Rawdia

Supă detox Rawdia

Un alt restaurant rawvegan care oferă şi supa detox este RawCoco. El are un întreg meniu de slăbire şi detoxifiere, pentru o zi, atât cu lichide cât şi cu solide. Recomandarea este că acest meniu să fie respectat 7 zile.

Meniu detox Raw Coco

Meniu detox Raw Coco

Dacă te interesează numai supa raw vegan poţi afla din acest video Raw Coco cum se pregăteşte, ei având şi cursuri de gătit raw

, ,