Autentificare

Înregistrare

Menu de post – Partea a treia – Cina de post

menu de post

menu de post

Stim ca pare incredibil, dar nici nu s-a terminat bine masa de pranz, ca intunericul ne invaluie in mantia lui si parca ne impinge cu pasi repezi catre masa de seara….da, nu este o iluzie, ceasul va merge foarte bine, este ora 16.30. Va asteptam totusi la ora 18.30 pentru a gasi impreuna reteta potrivita pentru cina, sa spunem mai speciala.

 

 

 

 

 

A doua varianta,o pizza vegetariana savuroasa, datorita mixului de legume atent alese: ardei kapia proaspat, dovlecel, ciuperci, vinete si varza de Bruxelles. Nu folositi uleiul in zilele in care nu este permis, iar  parmezanul decat pentru lacto-vegetarieni si cei care nu tin post.

 

 

 

 

 

 

Speram ca am trecut cu succes si peste aceasta etapa din menu-ul nostru pentru post si vegetarieni si ca un bonus din partea noastra, dupa cel putin doua ore dupa masa,o salata de fructe care sa  incheie  incursiunea noastra fara nici un resentiment.

 

 

 

 

 

 

Iar daca nu v-am plictisit pana acum si ati parcurs acest menu, sper sa ascultati aceasta melodie cantata de Paula Seling, iar concluziile sa le trageti dumneavoastra.

 

 

 

 

 

Asteptam sugestiile si ideile voastre despre cum se pot face meniurile prezentate mai bune si mai gustoase. Care e mancare voastra preferata in perioadele de post ? Dar mancarea voastra preferata vegetariana ?