Energizeaza-te cu ANEW VITALE de la AVON

AVON lanseaza gama de produse ANEW VITALE pentru femeile care isi doresc energie si vitalitate in fiecare zi.

Gama ANEW VITALE are la baza o tehnologie inovatoare si o formula usoara si puternic hidratanta, potrivita atat pentru femeile cu ten normal, cat si pentru cele care se confrunta cu un ten cu imperfectiuni. Noul portofoliu cuprinde 4 produse esentiale pentru femeile care isi doresc ingrijire completa pentru tenul lor.

Produsele ANEW VITALE sunt exact ceea ce iti doresti – o sursa esentiala pentru energizarea tenului, aliat in lupta contra timpului, stresului si vietii agitate de zi cu zi.

Complexul ProEnergy, un amestec unic de vitamine, antioxidanti si aminoacizi, ajuta la inlaturarea primelor semne de oboseala a tenului care apar in preajma varstei de 25 de ani. Si mai e ceva: aroma floral-fructata te va surprinde placut de fiecare data.

Noul portofoliu cuprinde 4 produse esentiale pentru femeile care isi doresc ingrijire completa pentru tenul lor.

Gelul de curatare contribuie la redarea aspectului plin de energie al pielii si la fortificare.

Crema de zi cu factor de protectie SPF25 UVA/UVB protejeaza tenul de factorii care il usuca in timpul zilei si ii reda aspectul natural si tineresc.

Folosind si crema de seara si gelul crema pentru ochi, pielea va fi puternic hidratata, iar privirea va fi mai luminoasa.

Noua gama ANEW VITALE va fi disponibila din luna martie 2013 si poate fi comandata prin intermediul reprezentantilor Avon.