(P) Sebium AI Corector – Un nou gest in tratarea acneei!

Laboratoarele Dermatologice BIODERMA lanseaza in luna martie Sebium AI Corector, tratament anti-acnee cu actiune 2 in 1: trateaza si camufleaza imperfectiunile pielii acneice. Oglinda din capac permite retusarea imperfectiunilor oriunde te-ai afla!

Rezultat al celor mai noi progrese stiintifice, Sebium AI Corector accelereaza eliminarea cosurilor inflamate printr-o actiune multipla: crema verde din capac distruge bacteriile, calmeaza si camufleaza roseate, iar crema cu tenta colorata naturala, din tub, elimina leziunile prin efectul multiplu: reduce seboreea, distruge bacteriile si calmeaza inflamatia. Complexul exclusiv brevetat Fluidactiv® mentine sebumul fluid pentru a preveni blocarea porilor. Pielea devine mata, recapatandu-si aspectul uniform si catifelat. Capacul contine o oglinda cu ajutorul careia vei putea retusa imperfectiunile oricand, oriunde te-ai afla!

Textura lejera si non-grasa a lui Sebium AI Corector este foarte placuta in momentul aplicarii. Sebium AI Corector garanteaza un nivel excelent de toleranta pentru pielea cu tentinta acneica, este non-comedogenic si hipoalergenic si nu contine parabeni.

Mod de folosire: Aplicati prima data corectorul verde situat in capac, direct pe cosuri. Apoi desurubati capacul si aplicati crema colorata pe toata fata. A se evita contacul cu ochii.

Sebium AI Corector completeaza gama Sebium, gama pentru ten gras cu tendinta acneica a Laboratoarelor Dermatologice Bioderma.

Pret recomandat in farmacii: 73 RON

Despre Bioderma

Laboratoarele Dermatologice BIODERMA, amplasate in Lyon, Franta, dezvolta in stransa colaborare cu medici dermatologi si centre de cercetare de talie internationala (CNRS, INSERM, CHU, universitati), produse dermato-cosmetice destinate prescriptiilor si consultantei medicale. Prezenta in peste 90 de tari, BIODERMA a crescut rapid la nivel international, in ultimii 5 ani cresterea medie anuala a laboratoarelor depasind 32%. BIODERMA a fost primul brand dermato-cosmetic lansat in Romania in 1996, produsele sale fiind distribuite in prezent in peste 1600 de farmacii de pe piata locala. Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati www.bioderma.com/ro