Mâncarea noastră ar ieşi mult mai gustoasă dacă am folosi plante aromatice proaspete. Adică, dacă am avea propria noastră mini grădină. Şi parcă îţi vine mai cu drag să găteşti dacă vezi lângă tine un pic de mentă sau de tarhon.
Cum este posibil? Ei bine, poţi pune ghivece cu plante aromatice. Nu sunt în niciun caz o noutate. Ai putea avea şi coriandru, şi busuioc, şi rozmarin, şi oregano, şi cimbru. Şi, în plus, şi bucătăria ar arăta mai caldă, mai îmbietoare.
Dar cum să le pui, pentru că ţi se pare că nu ai spaţiu deloc? Haide să vedem câteva soluţii
Cel mai bun mod de a încerca să îţi faci acasă propria grădină de plante aromatice este acum, la sfârşitul primăverii şi începutul verii. Plantele trebuie să aibă multă lumină, însă să nu fie puse direct în soare. Este preferabil să alegi ghivece din lut şi nu din plastic. Foarte important, alege ghivece care au găuri, astfel încât apa să se scurgă dacă este prea multă. Şi, nu uita să le uzi!