Terase cu restaurant şi loc de joacă pentru copii în Bucureşti

Hanul La Barieră, la Muzeul Satului

Hanul La Barieră, la Muzeul Satului

Cum se face mai cald afară cum nu visam decât să mergem să stăm la terasă, să bem o cafea bună, să mâncăm ceva ce nu am gătit noi. Este un lucru care pare simplu de făcut. Nu însă dacă ai copii. Ei nu vor la terasă, ei vor într-un parc, să se joace. Le poţi combina pe cele două?

Da, există şi în Bucureşti terase cu restautante şi loc de joacă. Să vă prezint câteva dintre ele.

Muzeul satului, Hanul La Barieră
Chiar nu ştiam că există aşa ceva la Muzeul Satului. După ce te plimbi liniştit printre căsuţele cu paie şi lut poţi să te aşezi la un mic han aflat chiar în centru. Aici ai de ales între multiple preparate româneşti. Găseşti ceva şi pentru copii, găseşti ceva şi pentru tine. Locul de joacă este chiar lângă, nu foarte mare, însă suficient ca să îi ţină pe copii ocupaţi până când vine mâncarea.

Han La Barieră, loc de joacă

Han La Barieră, loc de joacă

 

Casa Jienilor, Agricultori
Spaţiul este mare, loc de joacă există şi în interior şi în exterior. Preţurile sunt decente pentru un restaurant de acest gen, mâncarea este acceptabilă. Spaţiul este conceput astfel încât să încapă multă lume, probabil cam cum ar trebui să fie la o nuntă tradiţională. Zona este Sos Iancului.

Casa Jienilor, terasă

Casa Jienilor, terasă

 

Sevis
În Parcul Tineretului, intrarea dinspre Orăşelul Copiilor, se afla restauranul Sevis. Eşti în parc, copiii au loc de joacă şi tu te delectezi cu salata cu piept de raţă, caracatiţa indiană, pastramă de berbecuţ. Este un restaurant care vrea să fie reţinut mai ales pentru gustul preparatelor sale, însă are şi unul din cele mai bine dotate locuri de joacă din exterior.

Sevis, Parcul Tineretului

Sevis, Parcul Tineretului

 

Chez Marie Garden
Zona este foarte frumoasă, cu case vechi. Restaurantul arată bine şi ziua şi noaptea. Locul de joacă este perfect pentru copilaşi mici. Ce îţi poţi dori mai mult de la o retasa restaurant aflată chiar în centru, langă Cișmigiu? Se spune că mâncarea nu este uimitoare, preţurile nu sunt chiar mici, dar oamenii nu pleacă niciodată dezamăgiţi de acolo.

Chez Marie, loc de joacă

Chez Marie, loc de joacă

 

J’ai Bistrot

Dar dacă vrei şi restaurant şi loc de joacă şi evenimente culturale? Atunci mergi la J’ai Bistrot, pe Calea Grivitei. Loc de joc nu există, însă există o grădină mare în care copiii pot alerga în voie. Şi sunt mulţi copii mereu, aşa că nu se plictisesc. Meniul este unul tip bistrot, fără prea multe opţiuni din care să poţi alege, dar nici nu îţi lasa motive să te plângi. Pentru că atmosfera face totul.

J'ai Bistrot, în grădină

J’ai Bistrot, în grădină

, , , ,