Aplicaţia care te ajută să slăbeşti – My fitness pal


Ai vrea să ai un nutriţionist lângă tine ca să îţi spună câte calorii tocmai ai consumat sau ai de gând să consumi?

Asta este ceea ce face My fitness pal. Poţi să nu ştii nimic despre nutritive, calorii, slăbire şi el îţi este de mare ajutor. Iar partea cea mai bună este că nici nu simţi că este o aplicaţie străină. Găseşti aici şi mâncăruri care sunt tipice la noi, introduse de mulţi alţi romani care folosesc aplicaţia. Şi poţi chiar să scanezi codul de bare al alimentelor din supermarket şi sa it idea informaţii nutriţionale. Este şi în romana aşa că nu trebuie să îţi faci problem că nu ştii cum să traduci.

Iar partea foarte bună este că are toate aceste funcţii gratis. Nu trebuie decât să descarci aplicaţia. Are şi funcţii care se plătesc, însă că un prim pas îţi vor fi suficiente cele gratis.

Începi prin a face un plan personalizat – cât vrei să slăbeşti, în ce perioadă şi cam care este nivelul tău de activitate. După care îţi spune câte calorii să consumi zilnic pentru a slăbi. Partea bună este că te poţi încadra în aceste calorii fără sa tii vreo cură de slăbire. Doar renunţi la obiceiurile cu adevărat proaste: cum ar fi să bei o sticlă de suc carbogazos, ceea ce conţine cam toate caloriile de care ai nevoie cu adevărat într-o zi. Sau să mănânci dimineaţa pâine cu unt. Oare merită să posteşti toată ziua pentru aşa ceva? Nu merită. Aşa că înveţi că mai bine alegi un iaurt cu fulgi de ovăz.

Şi nu te speria, nu trebuie sa il aculti non stop. Îţi poţi face şi plăcerile aşa cum îţi doreşti din când în când. Mai poţi depăşi numărul de calorii în unele zile şi tot slăbeşti.

În plus, nici nu trebuie să devii sclavul ei. Adică nu trebuie să cântăreşti mâncarea, merge şi aşa, ochiometric. Mai ales dupa ce ai făcut un pic de cercetare şi te-ai obişnuit cu ce înseamnă o porţie.

În schimb trebuie cu adevărat să notezi ceea ce mănânci. Este ca şi cum ai ţine un jurnal, însă mult mai rapid şi inteligent. Ceea ce îl face să fie primul pas în orice încercare de a slăbi. Pentru că în primul rând trebuie să ne dăm seama unde greşim.

Aceasta aplicaţie este extreme de utilă dacă nu te-a mai interest până acum slăbitul. Asupra bărbaţilor, din ce am văzut până acum din marturiile utilizatorilor, pare să aibă cele mai mari efecte. Ei oricum slăbesc mai uşor şi nici nu au tendinţa de a fi la fel de atenţi precum femeile la ceea ce mănâncă. Aşa că numai câteva schimbări în meniu se văd imediat.

Mai jos ai o prezentare sumară a aplicaţiei, ca să îţi faci o idée despre ce este vorba

, ,