Copilul vegetarian – Elena Pridie

elena-pridie-copilul-vegetarian

Alimentatia copilului este fara doar si poate un subiect controversat. Cu atat mai mult, cu cat in ultimii ani vegetarianismul a castigat tot mai mult teren. Este sau nu indicat sa aplicam aceleasi principii si in cazul alimentatiei copilului? Care sunt sfaturile specialistilor in privinta dietei care exclude practic produsele de origine animala? Cat de importanta este si ce ar trebui sa cuprinda alimentatia in sarcina si alaptare?

Elena Pridie, ea insasi o adepta a vegetarianismului de peste 20 de ani, este una dintre cele mai cunoscute autoare din Romania in materie de alimentatie sanatoasa.

“Copilul Vegetarian”, carte aparuta in 2007 la editura Viata si Sanatate, se adreseaza tuturor parintilor constienti de importanta stilului alimentar inca din primii ani de viata. Astfel, in paginile cartii veti gasi informatii pretioase cu privire la tipurile de dieta recomandate, avantajele alimentatiei vegetariene, planificarea alimentelor si a meniului, dieta in sarcina si alaptarea, dar si sfaturi privind alimentatia copilului in functie de varsta, de la 0 la 2 ani.

In plus, autoarea propune numeroase retete culinare potrivite copilului vegetarian, astfel incat meniul sa fie bogat si diversificat, iar lista nutrientilor completa.

De unde poti achizitiona cartea?

un DEMO puteti descarca de aici :

sau intreaga carte de la Libraria Online

, ,