Este 8 martie şi ai vrea să faci cadou ceva care să rămână în amintire? Desigur, florile şi o cutie cu bomboane sunt o idee excelentă.
Însă ar fi frumos să fie însoţite şi de o cină. Puteţi să o faceţi, chiar dacă nu vă apropiaţi de oalele din bucătărie. Am ales câteva reţete simple, dar totuşi sofisticate, ca să vă puneţi în valoare talentul.
Pui la cuptor
Nu aveţi cum să daţi greş şi, în plus, trebuie să vă placă şi vouă. Luaţi câteva pulpe şi apoi le inobilati cu vin alb şi multe ierburi, adică cimbru bucuioc, măghiran. Adăugaţi şi ardei roşu şi ceapă pentru un gust mai bun.
Salată
Fără garnitură, întrucât este seara. Aşa că se va servi preferată femeilor, o salată. Cel mai simplu este să luaţi frunze proaspete de baby spanac. Şi adăugaţi şi un morcov dat pe razătoare. Nu uitaţi de dressing şi bucăţele de nucă. Ele dau toată savoarea.
Băutură
Şi încheiem, desigur, cu o băutură. Cu căpşuni fiindcă ne este atât de pofta de ele în această perioadă. Le combinăm cu rom, ştim noi de ce.
Si, desigur, sa nu uitam de atmosfera