Experiente culinare, Restaurantul Mozzafiatto

Daca iti doresti o atmosfera relaxanta si o experienta culinara, Restaurantul Mozzafiatto din Bucuresti, poate sa fie alegerea ta, mai ales daca iubesti Italia si mancarea italiana. Chef-ul localului este Giovanni Piselli, mutat in Romania din 2008, dar originar din peninsula Sorentina si cel care a castigat marele premiu Top Chef Romania.

Mozzafiato-restaurant-in-Floreasca

Se spune ca este un restaurant de “fitze”, pentru mine a fost o calatorie in arta culinara si sincer, nu prea am observat cine era pe acolo pentru ca am savurat fiecare inghititura pentru a vedea ce cusur sa ii gasesc. M-am uitat ce combinatii au facut, cum au aranjat mancarea in farfurie si bineinteles mi-am incantat papilele gustative. Atmosfera, a fost mai mult decat relaxanta, nu m-am simtit “inconsertata” ca in alte restaurante cu pretentii. In ceea ce priveste preturile, nu mi s-au parut nici mari, nici mici…Dar, mai avantajoase decat in alte parti care prezinta aceleasi delicatese culinare.