Îngheţata la micul dejun, 3 combinaţii pe bază de iaurt

Când este vara totul este mai bun dacă este îngheţat. Aşa că micul dejun trebuie să fie şi el îngheţat. Perfect! Pentru că asta te scuteşte de o mulţime de muncă dimineaţa. Realizezi cât de bine va fi atunci când doar trebuie să întinzi mâna, şi să scoţi o îngheţată din congelator ca să ai masa gata?

Desigur, trebuie să fie o îngheţată făcută din ingrediente bune, care îţi aduc nutrienţi şi nu din cele pline de calorii care doar îţi cresc pofta de mâncare. Exact acelea care se găsesc în magazine. Aşa că trebuie să îţi faci propria îngheţată. Să zicem că o faci sâmbătă, ca să ai toată săptămâna.

Granola, iaurt şi fructe

Ai nevoie de granola (adică un mixt de fulgi de cereale şi seminţe), de un iaurt şi de fructe. Nici măcar nu ai nevoie de forme de îngheţată, pentru că poţi folosi tava de brioşe.

Unt de arahide, iaurt, miere

Untul de arahide face ca îngheţată să fie cremoasa, exact cum ne place. Paşii sunt simpli. Amesteci cele trei ingrediente. Pui în paharul de iaurt o jumătate de biscuite dietetic pisat. Adaugi amestecul de mai sus şi pui la congelator. Nu uita să pui şi un băţ în el, să o mănânci mai uşor!

Iaurt cu fructe şi miere

Ce poate să fie mai nevinovat decât să mănânci iaut cu fructe? Şi poţi obţine combinaţii extrem de frumoase. Procedeul este, foarte simplu,aşa cum se poate vedea mai jos

Desigur, le poţi combina oricum îţi place. Iar la servire mai poţi adăuga încă un pic de savoare: fulgi de nucă de cocos, fistic, granola.

, ,